Werken bij Stichting OPOGO

Een dynamische organisatie als Stichting OPOGO streeft naar goed werkgeverschap. Het personeel in de scholen speelt de belangrijkste rol in het primaire proces. De man of vrouw voor de klas, maar ook leidinggevenden en ondersteuners zijn hierbij onmisbaar.

Wij zijn daarom zuinig op onze medewerkers en in overleg met hen willen wij zorgen voor goed, modern personeelsbeleid. Natuurlijk zijn er steeds momenten waarop nieuw (inval) personeel gezocht wordt. Daarom zijn we blij met open sollicitaties.

Lijkt het u wat om bij ons te werken?

Stuur dan een gemotiveerde open sollicitatie met actuele cv per brief of mail naar de afdeling P&O van Stichting OPOGO.

Via deze pagina kunt u zelf ook ontdekken of er (deeltijd) banen te vergeven zijn waarvan u denkt “dat is wat voor mij!” Het is echter wel zo dat wanneer er geschikte interne kandidaten zijn, deze voorgaan op externe kandidaten.

U wordt interne kandidaat door uzelf beschikbaar te stellen voor invalwerk voor één of meerdere dagen per week. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, neemt u dan contact op met onze afdeling P&O. Bent u reeds opgenomen in ons invalbestand, wilt u, indien u elders een baan heeft gevonden, dat dan melden? Zo blijft ons “bestand” up to date.

Vacature meerscholendirecteur OBS de Molenvliet en OBS Buten de Poorte

OBS De Molenvliet is een kleine school in het ´groene´ dorp Stad aan ´t Haringvliet. Ons bevlogen team is op zoek naar een schoolleider die samen met hen onze ECO gedachte verder uit wil breiden. Daarnaast zijn we intensief bezig met het voorbereiden van onze school op nieuwbouw in het dorp en de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op duurzaam leven in een samenwerkende omgeving. Leerlingen werken binnen onze school aan eigen doelen en werken zo veel mogelijk samen. Onze missie is: Groeien, bloeien en samen leren! Ben jij die schoolleider die onze school nog verder tot bloei laat komen?

OBS Buten de Poorte is een groeiende school waar het dorpse karakter duidelijk voelbaar is. Iedereen kent elkaar, dit zorgt voor een prettige sfeer. Op de school staat een hecht, hardwerkend  professioneel team. Naast de basisvakken staan cultuur en sportiviteit hoog op de agenda. Sinds een aantal jaar zijn we in samenwerking met een groep ouders bezig om het plein een meer natuurlijke uitstraling te geven. Onze missie is: Onderwijs met een hart voor iedereen! Ben jij die schoolleider die ons hart voor onderwijs nog sneller laat kloppen?

Ingangsdatum
1 augustus 2021

Beschikbaarheid
parttime

FTE
0,8 (aanvulling tot groter dienstverband is mogelijk in combinatie met andere functie)

Salaris
CAO PO – salarisschaal D12

Functieomschrijving

 • Je hebt een visie die aansluit bij de scholen en vertaalt dit samen met het team in een duidelijke koers, waarbij de focus ligt op het pedagogische klimaat en opbrengsten;
 • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden naar zowel het team, de ouders en de leerlingen;
 • Je beschikt over goede leiderschapskwaliteiten en bent in staat een veilig klimaat te scheppen waarin leerlingen en medewerkers zich gemotiveerd, gestimuleerd en gewaardeerd voelen;
 • Je bent gedreven om jezelf en de teams te blijven ontwikkelen en hebt aandacht voor draagkracht en draagvlak voor initiatieven en (met name onderwijskundige) ontwikkelingen bij alle betrokkenen;
 • Je bent gericht op verbinding. Samen met het team, de leerlingen en de ouders geef je inhoud aan de schoolontwikkeling die is ingezet. Je kunt duidelijk kaders uitzetten en daarbinnen geef je het team ruimte en vertrouwen in de uitvoering. Je zet mensen in hun kracht.
 • Je hebt kennis, inzicht en ervaring in financieel-, organisatorisch-, personeels-, huisvestings-, en ICT-beleid. 
 • Je bent in staat op korte termijn kennis te hebben van de (onderwijskundige) situatie in Stad aan ´t Haringvliet en Goedereede en de cultuur rondom de scholen. 

Wat wij vragen

 • Je hebt HBO+ denk- en werkniveau;
 • Je hebt ruime ervaring in het primair onderwijs;
 • Je hebt ruime ervaring met veranderingsprocessen binnen een school;
 • Je bent in staat de scholen verder te profileren en te positioneren;
 • Je hebt oog voor het samen plezier hebben in het onderwijs en draagt dit uit naar leerlingen, ouders en collega´s. 
 • Je bent betrokken bij leerlingen, ouders en collega´s. 
 • Je hebt het diploma schoolleider vakbekwaam of bent bereid deze opleiding te volgen. 
 • Je onderschrijft en draagt de openbare identiteit uit.

Wat wij bieden

 • enthousiaste, betrokken en deskundige teams;
 • scholingsmogelijkheden;
 • ondersteuning door locatieleiders;
 • ondersteuning vanuit het onderwijsbureau;
 • collegiale samenwerking met andere directeuren binnen de Stichting OPOGO. 

Daarnaast bieden wij  jou een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Bij aangetoonde ervaring en competenties is direct een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk.

Meer weten
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 24 (14 – 18 juni 2021).

Contact
Voor meer informatie neem je contact op met de heer S. (Sjoerd) Sanderse, directeur-bestuurder SOPOGO, via s.sanderse@sopogo.nl of telefonisch via 06 – 52 39 23 58 (ma. / vr. 9u – 17u).

Interesse in deze baan?
Wil je solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief met CV voor 4 juni 2021 naar Jeanette van Zielst-Loggen, personeelsadviseur, j.vanzielst@sopogo.nl

 

Op zoek naar een leuke en leerzame LIO plek?
Kom dan naar één van de scholen van Stichting OPOGO!

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de personeelsadviseur, Jeanette van Zielst. Zij is bereikbaar op telefoonnr. 0187-49 78 00 of via info@sopogo.nl .

Solliciteren?
Je kunt hiervoor een motivatiebrief met cv sturen naar SOPOGO, Prins Bernhardlaan 151 3241TA Middelharnis, of via e-mail: info@sopogo.nl.